2012.
03.05.
17:16

Bükfürdő az Utazás Kiállításon

Bükfürdő - Ötletes programokkal az Utazás Kiállításon 

Bükfürdő 80 négyzetméteres standdal és folyamatos programokkal várta az érdeklődőket a budapesti Hungexpo Vásárközpontban az idei évi Utazás Kiállításon.

Népszerű fürdőhelyünk a helyi TDM szervezet szervezésében volt  jelen a 2012. március 1-4. között zajló 35. Utazás Kiállításon, ahol az érdeklődők a találkozhattak az aktuális büki turisztikai kínálattal.

Az idei bemutatkozás érdekessége volt, hogy minden nap más tematikát követve derült ki, miért is érdemes - az idén 50 éves -  Bükfürdőt választani a pihenés helyszínéül.

Csütörtökön a büki sörtérkép mutatkozott be, amelyet a Vállalkozók Bükért Egyesület ingyen sör csapolásával népszerűsített.

Pénteken a golfot kedvelők – vagy az azt épp egyáltalán nem ismerők - kedvére ingyenes golfoktatást tartott a kiállított golfautók között a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa oktatója, Baranyai Róbert.

A szombat egy vadonatúj specialitás, a Büki Kék Virág, azaz egy a büki gyógyvízből kreált egészséges koktél kóstoltatásáé volt, amelyet Bogdán Gabriella, Bükfürdő egyik koktélmágusa alkotott.


A bükfürdői stand vasárnapi főszereplői a kis és nagy gyermekek voltak, valamint a Holdfényliget, az Alpokalja kalandparkja, akik játékos aranymosással invitálták a vendégeket a standra, illetve természetesen Bükfürdőre.

Ezen kívül masszázs, golfautó, nyereményjáték, a büki gyógyvíz tündérei és jókedv várt mindenkit az idei Utazás Kiállításon.

Bemutatásra került az 50 éves jubileum kapcsán kialakított "Nyertes 50-es csomag", mely hatalmas kedvezményeket rejt az 1962-ben születettek számára.
http://www.visitbuk.hu/hirek/nyertes-50es--pihenjen-bukfurdon-fel-aron.html

Büköt, Bükfürdőt a helyi TDM-szervezet, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum,a Büki Szobakiadók Szövetsége, a Vállalkozók Bükért Egyesület, a Corvus Hotel, a Hotel Piroska,a  Hotel Caramell, az Apartmanhotel, a DHSR Bük, a HH Répce és Répce Gold, a Greenfield Hotel Golf & Spa és a Kocsis Centrum  képviselte.

 Bükfürdőről minden információ a www.visitbuk.hu oldalon.

Szólj hozzá!

Címkék: jubileum Bükfürdő Utazás Kiállítás Kék Virág koktél

A bejegyzés trackback címe:

https://visitbuk.blog.hu/api/trackback/id/tr974290866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
süti beállítások módosítása