2014.
02.14.
14:03

V. TDM Focikupa

Bizony, ilyenünk is van … és már az 5.!

Női kivitelben is megrendezésre került a tavalyi évben, a II. TDM bowling kupa, ugyanis kolléganő kitalálta, ha már a fiúknak is van ilyen, nekünk, csajoknak is kell egy. Akkor még nem voltam aktív blogger, úgyhogy röviden arról is. 6 csapat gurított a Napsugár Játszópark (http://www.napsugarpark.hu/) bowling pályáján. A győztes csapat a Gurít-Tyúkok lett; a legeredményesebb játékos pedig Vincze Károlyné Heni volt a Corvus Golyóbűvölői közül. A díjakat az -akkor még- újdonsült Aurora Pizzéria & Étteremben (http://aurora.co.hu/) adtuk át. Az estét pedig isteni finom vacsora zárta. Pizza, és házi készítésű tiramisu.. érdemes megkóstolni, de tényleg! ;)

…fociztunk.. vagyis fociztak méghozzá a TDM tagok. Sajnos a „focis ismereteim” a kapu, a pálya és a labda, no meg a játékosok meglétére terjednek ki, (na a hozzáértők most fogják a fejüket- előre is elnézést, vagy utólag?! :-)

8 csapat mérkőzött meg egymással február 12-én: Büki Öregfiúk, BRUFK, Bük Város-Művelődési Ház, Caramell, Danubius, Greenfield Team, Gyógyfürdő, Martha-apartman. A bírók: Horváth Jenő, Horváth Gyula, technikai segítség pedig Major Gyula, azaz Gyuszi bá' volt. 

7 óra tömény foci.. azért nem volt semmi. 2*10 perces meccsekkel. Elnökasszonyunk, Spilenberg Andrea, menedzserünk Pálffy Tamás, és a két bíró köszöntötte a játékosokat. Első körben a Danubius, Greenfield, BRUFK és Művház-Város kombó mérkőzött egymással. A továbbjutó a Greenfield és a BRUFK lett. Fel voltak pörögve a fiúk, naggyon komolyan vették a kupát, aminek mi csak örülünk, mivel eszerint 5 évvel ezelőtt egy jó kezdeményezés volt. Szóval nem volt piskóta az a néhány szóváltás, felkenés a bordásfalra, padlóra, és a bírók is kapták az 'oltásokat'... 

A második a Caramell, az Öregfiúk, Gyógyfürdő és Martha-apartman köre volt. Talán ez kevésbé agresszív csoport volt, de nem telt eseménytelenül ez a két óra sem, hiszen ebből a csoportból került ki a legjobb mezőnyjátékos, a fair play díj, a legjobb góllövő és a legjobb kapus is. Viszont azt nem tagadom, hogy az előző két órához képes tompult a figyelmem, meg én is..nem tudtam mire vállalkoztam, amikor rám (is) bízták az eredmények, góllövők listájának vezetését. Háh, 'naja' volt néhány baki, meg technikai malőr. A második csoportból a Büki Öregfiúk és a Gyógyfürdő jutott tovább. 

Következő körben a két csoport 1. és 2. helyezettjei fociztak. Greenfield-Gyógyfürdő (2-3), BRUKF-Öregfiúk (0-5)

Így a 3. helyért a BRUFK és a Greenfield mérkőzött meg egymással, a 20. percben 3-3 volt az állás, így 7 méteresekkel döntötték el a 3. hely sorsát. Végül a BRUFK lett a 3.

Az első helyért a Gyógyfürdő és az Öregfiúk küzdött egymással. Végül az Öregfiúk vitték haza - tavalyhoz hasonlóan a kupát. 

Szóval: 1. hely Büki Öregfiúk - 2. hely Gyógyfürdő - 3. hely BRUKF (jó egyszer nevezzük őket nevükön: Büki Régiós Utánpótlás Futball Klub... huhh)

Volt még Fair Play díj - Martha-apartman; legjobb mezőnyjátékos - Pomázi András (Büki Öregfiúk); legjobb góllövő - Savanyó Gábor (Büki Öregfiúk); legjobb kapus - Németh Zoltán (Gyógyfürdő). Gratula mindenkinek! 

A díjátadó és az "energiapótló" vacsora a Kes Pubban volt. Vacsi: egy eccerűen naccerű pörkölt házi nokedlivel, és lekváros palacsinta. (Lehet, hogy megmaradok gasztrobloggernek, mert erről a két kajáról többet és részletesebben tudnék írni, mint a kupáról. Azért remélem, hogy olvasható volt, és jövőre is várjuk a jelentkezőket na meg a szurkolókat :-)

További képekért látogassatok el a FB oldalunkra: www.facebook.com/buk.bukfurdo

F

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci program étterem kupa Bük Bükfürdő Kes Pub Büki Sportcentrum

A bejegyzés trackback címe:

https://visitbuk.blog.hu/api/trackback/id/tr455813403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
süti beállítások módosítása