2015.
07.16.
18:24

Termelői piac Bükfürdőn

Füstölt sonka, kürtős kalács és még ki tudja milyen ínycsiklandó portékák illata lengi be a teret. Közben pedig a Csík zenekar Te majd kézenfogsz és hazavezetsz szól.. nyugi csak a laptopról, nem állandó fellépők a piacon.. jó lenne mi? De! Ha jönnél Csík koncertre július 22. 21:00 óra Gyógy-Bor Napok Bükfürdő ;) 

Egyre több a látogató, sőt egyre több az árus is. Amolyan szájról szájra alapon terjed az árusok között, hogy van Valami Bükön. Hétről hétre egyre többen hívtak fel minket azzal, hogy "van egy ismerősöm, aki volt itt múlt héten és árult és mondta, hogy milyen jó volt, hogy lehet bekerülni?". Van már házi sajt, méz, rétes, mézeskalács, szörp, lekvár, bor, füstölt kolbász, savanyúság, tökmagolaj... A gasztronómia mellett pedig a kézműves termékek is helyet kaptak: faliszőnyeg, rongybaba, egyedi ékszerek, természetes alapanyagokból készült ajándéktárgyak..

Ha a gyerkőc unja a nézelődést, akkor sportanimátorunk vár mindenkit a játszótér mellett 17 órától ügyességfejlesztő játékokkal, aszfaltrajzolással, társasjátékokkal. 

Ha csak egy picit is elgondolkodtál rajta, hogy el kellene jönni, szerintem itt a helyed..ha pedig még mindig hezitálsz beszéljenek magukért a képek.

termeloi_piac.jpg

Ha pedig ezen a héten nem tudtok ellátogatni, július 22-26. között a már X. Gyógy-Bor Napokon, szerdától vasárnapig várnak Titeket a helyi termelők, borok, sörök, pálinkák.

x_gyogy-bor_napok_buki_gasztrofesztival.jpg

F

Szólj hozzá!

Címkék: piac program házi július termelő Bük Bükfürdő Gyógy-Bor Napok

A bejegyzés trackback címe:

https://visitbuk.blog.hu/api/trackback/id/tr77632728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
süti beállítások módosítása