2012.
07.23.
12:05

Továbbfejlesztett kedvezménykártya Bükfürdőn

Továbbfejlesztett kedvezménykártya Bükfürdőn.

A tavalyi évben bónuszpont-gyűjtő kártyaként bevezetett Bükfürdő-Card-ot a bükfürdői TDM-szervezet továbbfejlesztette és három típusú kedvezménykártyát vezetett be.

Az „alap” Bükfürdő-Card-dal 10-33 százalékos engedménnyel vehetők igénybe helyi és Bükfürdőtől jóval távolabbi (Szombathely, Kőszeg, sőt Ruszt) látványosságok. Így többek között az ausztriai Famlienparkba, vagy akár a bükfürdői Kristálytoronyba is jutányos áron vásárolhatnak jegyet a kártyával rendelkezők, illetve a Greenfield golfpályának egy részét fél órán keresztül bárki ingyenesen kipróbálhatja, de a környék településeit is kedvezőbb áron érheti el a GYSEV segítségével.

A Bükfürdő Card Gold és a Gold Kids változat fő vonzereje a fenti kedvezményeken túl a 3 napos gyógy- és strandfürdőbérlet és az egy napos élményfürdő-belépő, melyet a kártya ára tartalmaz – jelentős kedvezménnyel -, valamint az, hogy a kártya mentesíti tulajdonosát a sorban állás alól. A kártyákat az információs irodákban és a TDM-tag szálláshelyeken vásárolhatják meg a Bükre, Bükfürdőre érkező vendégek.

A kártyát igénybe vevő vendégek nyereményjátékon is részt vesznek, melynek fődíja hároméjszakás pihenés 2 fő részére all inclusive ellátással, páros masszázzsal és golfkóstolóval a Greenfield Hotelben.

Részletekről további információ a kartya.visitbuk.hu oldalon található.

Szólj hozzá!

Címkék: bfc kedvezménykártya

A bejegyzés trackback címe:

https://visitbuk.blog.hu/api/trackback/id/tr764672503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
süti beállítások módosítása