2015.
04.21.
09:43

Női bowling kupa negyedszer

Négy évvel ezelőtt, 2012-ben a büki TDM lelkes kolléganője megelégelte, hogy csak a pasiknak van focikupája, úgy döntött kellene valami a hölgyeknek is. Így született meg a női bowling kupa, ami immáron a negyedszerre hozta össze a sportolni és főképp nevetni vágyó hölgyeket. :)

... visszaolvasva ez olyan mint az ... "éés bumm így lett a Chocapic.." reklám, de tényleg így történt...

Az idei kupára rekord számú csapat jelentkezett. Helyszín. Napsugár Játszópark. Lelkesek és kreatívak voltak a lányok, hölgyek, asszonyok.. volt aki csak erre az alkalomra csapat-pólót is csináltatott. 

img_3319.JPG

img_3421.JPG

img_3320.JPG

Résztvevők: KultúrMacák, SPAngyalok, Triós Trió, SPA Tündérek, Angyalbögyörők, Gurít Tyúkok, Pitvar, Mó-Katik-Ok és Gyógyvíztündérek

A saját nevemben mondom, nem voltam formában, jobb kezesként bal kézzel gurítottam, hullámzó teljesítménnyel, merthogy saját ujjamra csuktam rá a kocsiajtót, annyira, hogy a doki kiegyezett egy csontrepedéssel... Bár a többiek sem voltak egészen elégedettek az eredményekkel... ahogy győztes csapat tagjai sem. De, mégis megnyerték, sőt másodszor vihették haza a Büki Művelődési Központ KultúrMacái a Vándorserleget. Második helyen a SPATündérek, harmadik helyen pedig a Triós Trió hölgyei végeztek. Ismét lett egy Bükfürdői Bowling Királynő, a legtöbb pontot gurító, Lakotár Orsi a Büki Gyógyfürdő, a SPAngyalok csapatából. Ezen kívül a feltörekvő tehetséget is díjaztuk, Szalai Evelin személyében, aki tulajdonképpen, nyugtázta, hogy ő járt a legjobban, ugyanis a pezsgőn és oklevélen kívül, a Napsugárpark által felajánlott egy órás bowlingozással lett gazdagabb.

A kupára ellátogatott és néhány gurítás erejéig közreműködött csapatunkkal Kandász Andrea, a korábbi Kalandjárat és az aktuális Kandász Travel műsorvezetője is. 

img_3376.JPG

A díjátadó és a vacsora a büki Muskátli Étteremben volt. Kétféle főétel közül választhatott a társaság, Fogas roston és Borzas csirke. Egyikre sem lehetett panaszunk, a hal mellett a köret, a petrezselymes burgonya vitte nálam a prímet. Tudom ajánlani Nektek is. :)

20150415_184236.jpg

img_3489hal.jpg

De a legtutibb a desszert volt, erdei gyümölcsös, tejszínes, vaníliafagyival töltött palacsinta. No meg a tálalás sem volt kutya. Nem vagyok édesszájú és szerencsére nem is volt agyoncukrozva. Ha valami szakácsműsor szövegét venném alapul.. a savanykás gyümölcsízt ellensúlyozza az édes vanília fagylalt, mindez egy semleges tésztabundában.. vagy valami ilyesmi ...

20150415_191646.jpg

Köszönjük a Napsugárparknak, a Muskátli Étteremnek és Nektek hölgyek a részvételt! Jövőre találkozunk!

F

Szólj hozzá!

Címkék: sport verseny bowling vacsora Bük Bükfürdő Napsugár Játszópark Napsugárpark

A bejegyzés trackback címe:

https://visitbuk.blog.hu/api/trackback/id/tr597376030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
süti beállítások módosítása